OVER ONS

Wij van laatstetafels.nl zijn een initiatief gestart om de horeca te voorzien van extra inkomsten in een anderhalvemetersamenleving. En het is nog leuk voor de consument ook!

Horeca en coronamaatregelen

Gister is bevestigd dat de horeca vanaf 1 juni weer open mag. De overheid hanteert hierbij wel voorlopig een maximum van 30 klanten per zaak. Dit betekent in de meeste gevallen nog steeds te weinig omzet. Bijkomend nadeel is dat de consument niet meer spontaan uiteten kan gaan. Deze omstandigheden brachten ons op een idee: door een tafel (je ‘laatste tafel’) op ons online veilingplatform aan te bieden, genereer jij als horecazaak extra inkomsten en zit een avondje spontaan uiteten voor de consument er ook weer in.
Doen jullie ook mee?

Wat is laatstetafels.nl

Op ons veilingplatform kunnen restaurants een (of meerdere) tafels op een simpele manier aanbieden. Je kan zelf additionele voorwaarden bepalen, zoals een minimun spend. Consumenten kunnen op deze tafels bieden
De hoogste bieder gaat ervandoor met de reservering en 100% van de opbrengst van de veiling gaat naar de restaurants. Je ontvangt een email bevestiging nadat er is betaald met de naam van de winnaar.

Aanmelden

We proberen je account zo snel mogelijk te valideren, waarna je de tafels op het platform kan plaatsen. Inmiddels hebben al tientallen restaurants zich aangemeld.
Meld je nu aan
Vragen?
info@laatstetafels.nl
+31 (0)20 244 5180
Cheers!